Despre AGMANN Technology S.R.L

AGMANN TECHNOLOGY S.R.L

Compania AGMANN Technology se bazează în România și se specializează în tehnologie de automatizare și produse de control al proceselor. Compania a obținut rezultate impresionante și continuă să se îmbunătățească serviciile. Apreciem furnizorii noștri și oferim întotdeauna cele mai bune condiții clienților noștri pe termen lung.

Compania se îmbunătățește și dezvoltă constant tehnologia pentru crearea de produse inovatoare în acest domeniu industrial. Catalogul nostru de produse include diferite tipuri de senzori, relee, actuatoare, supape, comenzi de aer, cutii de comutare limitate și poziționare. Produsele noastre reprezintă soluții inovatoare capabile să acopere principalele sectoare ale automatizării industriale. Electrosupape, actuatoare electrice, supape automate, supape fluture, unități de tratare a aerului – toate aceste produse solicitante le puteți obține dintr-o singură sursă. Creăm produse de ultimă generație și construim relații de afaceri pe termen lung cu furnizorii noștri români.

Valorile noastre asigură calitatea produselor și serviciilor noastre. Suntem întotdeauna dedicați principiilor noastre fundamentale și lucrăm continuu la îmbunătățirea produsului. Toate produsele sunt realizate conform regulilor de certificare și standardelor din industrie. Avem o vastă experiență de realizări în tehnologie de lungă durată și de încredere.

Produsele AGMANN Technology sunt încorporate și utilizate în diverse domenii. Pentru a completa actuatoarele noastre, avem o gamă completă de accesorii de control, inclusiv supape solenoide, întrerupătoare de limită, poziționare și o gamă largă de hardware de automatizare.

Misiunea AGMANN Technology este de a oferi o comunicare excelentă de afaceri, oferindu-vă o gamă completă de produse în industria automatizării și controlului proceselor. Suntem responsabili pentru rezultatul muncii noastre grele și ne străduim să facem componente de automatizare mai avansate și mai dezvoltate tehnologic. A fi partenerul dvs de încredere înseamnă mult pentru noi, suntem asigurați că produsele noastre sunt livrate în siguranță pe calea industrială.

Suntem partenerul dvs de încredere în România. Permiteți-ne să vă oferim componentele noastre de automatizare de calitate premium la prețuri accesibile. Prin urmare, aducem la bun sfârșit idei tehnologice și inovatoare, realizând chiar și un singur produs personalizat, aplicabil tuturor cerințelor tehnologiei moderne de automatizare și controlului proceselor. Fiți partenerul nostru și îmbunătățiți nivelul serviciilor dumneavoastră furnizând produsele noastre de top.